Menu

HRM advies

Heeft u HRM Advies nodig op het gebied van beloning van uw medewerkers? Gaat u fuseren en zoekt u iemand die dit in goede banen leidt? Zoekt u een deskundig iemand voor het afnemen van assessments? Voor al deze vraagstukken en meer op het gebied van HR is Simpra uw aangewezen partner. Patrick Eichelsheim zorgt naast meer dan dertig jaar brede HRM ervaring vanwege de passie en het plezier dat hij heeft voor het vak dat er goede bedrijfsresultaten geboekt worden. Zo verdient u de investering die u doet voor HRM advies na verloop van tijd weer terug.

HRM Advies voor wie?

Patrick zet zich niet alleen in met HRM Advies voor ondernemers in het MKB, ook grote organisaties kan Simpra verder helpen. Hoe Patrick dat doet? Bij grotere organisaties wordt de focus gelegd op specifieke expertise van Patrick. Niet voor niets is Patrick bijvoorbeeld gespecialiseerd in HR bij woningcorporaties, interim HR management, duurzaam personeelsbeleid en raad en daad bij de samenstelling van uw loongebouw.

Wilt u een keer sparren over uw personeelsbeleid en bekijken hoe dit duurzamer kan? Wilt u Simpra inschakelen voor objectief personeelsadvies? Heeft u een bemiddelaar nodig vanwege een arbeidsconflict? U ziet het: Simpra is er voor elk soort bedrijf met zorg voor de medewerker en aandacht voor de werkgever.

24/7 beschikbaar voor advies

Een van de speciale diensten van Simpra is die van vast adviespunt of vraagbaak. Op basis van een servicecontract kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact opnemen met Simpra voor HRM advies. Het servicecontract wordt gebaseerd op een bepaald aantal uren dat we samen bepalen.

Wat zeggen anderen?

Enkele ervaringen die andere bedrijven hebben gehad met Simpra:

Martin van Engelenburg, eigenaar Concept&Me: “Toen het werk me boven het hoofd groeide wist ik dat ik iemand moest aannemen. Maar wat voor iemand? Een inventarisatie samen met Patrick was voldoende om een helder inzicht te krijgen in de nieuwe functie. Het is prettig dat iemand even naast je gaat staan en meekijkt, dat geeft vertrouwen en zekerheid.”

Driek Geurtsen, Oprichter & CEO van One4Marketing: “Bij de werving van een nieuwe collega heb ik Simpra gevraagd voor het assessment van de kandidaat. De grondigheid van het assessment en het daaraan verbonden ontwikkel advies was verrassend, voor de kandidaat en mezelf. De rapportage en het inspirerende gesprek daarover werden hoog gewaardeerd en gaven vertrouwen in onze organisatie.”

Benieuwd wat Simpra voor u kan betekenen? Kom gerust eens langs of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden.