Menu

Over simpra

Overal waar mensen werken is voor mij iets te doen’

Simpra maakt werken leuk. Voor iedereen. Voor de werkgever, de medewerker, de manager. Patrick Eichelsheim bevordert werkplezier door eraan bij te dragen dat aan alle randvoorwaarden wordt voldaan. Regelingen en procedures moeten kloppen, kwaliteiten moeten worden uitgedaagd, de beloning moet passend en eerlijk zijn.

Simpra heeft ook oog en oor voor de zachte kant van HR: zorg voor de medewerker. En aandacht van de werkgever. Dat is onbetaalbaar, figuurlijk gesproken. En betaalt zich gegarandeerd terug.
Ook via de bedrijfsresultaten.

Opdrachtgevers

Zowel ondernemers uit MKB als grotere organisaties schakelen Simpra in. Grote ondernemingen maken graag gebruik van de expertise en ervaring van Patrick Eichelsheim voor specifieke aspecten van HR. Een stukje strategie, HRM advies, een cursus Authentieke Gespreksvoering, de begeleiding van een fusie. U zegt het maar.

HR Vraagbaak (servicecontract)

Een aparte tak in de dienstverlening van Simpra is die van vaste vraagbaak, via een servicecontract.
U hebt 24/7 een ervaren HR-expert tot uw beschikking die u kunt bellen met elke mogelijke vraag. Voor een vast en overzichtelijk bedrag per maand, afhankelijk van het aantal uren dat u afspreekt.
Ook dat is simpel, en pragmatisch.

Specialisaties:

Sterke kanten:

  • Welhaast encyclopedische kennis van CAO’s en arbeidsvoorwaarden
  • Structureren van chaos
  • Opereren in complexe situaties
  • Meedenken en adviseren over strategie.

Waarom Simpra?

Waarom zou u voor Simpra moeten kiezen? Misschien wel in de eerste plaats omdat Patrick Eichelsheim zijn werk met heel zijn hart doet. Hij wordt gedreven door het plezier in zijn vak.Dat gunt hij ieder ander ook. Maar weet u wat? Kom een kop koffie drinken. Of nodig Patrick uit. Dan ontdekt u het zelf. Neem contact op met Patrick.