Menu

Interim HR

Dringend behoefte aan een interim HR? Waarnaar bent u op zoek?

  • Een interim casemanager voor ziekteverzuim
  • Vervanging bij uitval of tijdelijke ondersteuning bij pieken
  • Een paar extra handen voor operationele ondersteuning
  • Een deskundige om assessments af te nemen
  • Een senior HR-adviseur om de personele kant van fusie of reorganisatie te begeleiden
  • Een interim manager om veranderingen te initiëren en door te voeren
  • Een professional ervaren in ontwikkeling en implementatie van beleid
  • HRM advies op het gebied van salariëring en beloning?

Interim HR voor elke vraag

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem: ik pak het voor u op. Als doorgewinterde HR-professional ben ik in te schakelen voor iedere vraag op het gebied van Personeel en Organisatie. Ik ben namelijk breed én snel inzetbaar. En flexibel. Met een frisse blik, een flinke dosis ervaring en een stevige kennis van mijn vakgebied help ik u met elke vraag en ieder verzoek op het gebied van HR.

Voortvarend met tact

De ervaring leert dat het vaak al (te) laat is als ik als interim HR word ingeschakeld. Ik leef me dus snel in de situatie in en pak zaken voortvarend en hands on op. Maar wel met compassie en de nodige voorzichtigheid. Want wie mensen tegen zich in het harnas jaagt, krijgt ze niet meer in beweging. Dus ben ik direct genoeg om confronterend te zijn. En tactvol genoeg om uw collega’s mee te krijgen.

En de resultaten?

De resultaten die ik voor uw organisatie boek hangen uiteraard samen met de vraag. Een voorbeeld. Na vervanging wegens uitval treft de medewerker bij terugkeer op de werkplek een verbeterde situatie aan. Ik richt het zo in dat hij of zij het werk weer (of gemakkelijker) aankan. Natuurlijk zijn de taken ook opgepakt en bijgewerkt. Zo’n frisse nieuwe start verkleint de kans op herhaalde uitval.

Interesse?

Wat kan Simpra als interim HR voor u betekenen? Ik hoor het graag. Neemt u contact op voor een vrijblijvende afspraak over de mogelijkheden?

Een professional ervaren in ontwikkeling en implementatie van beleid